пʼятницю, 25 жовтня 2013 р.

Формування нового освітнього простору через ІКТ

Формування   нового освітнього простору 

через ІКТ

     Наша  сучасність потребує досвідчених знавців комп’ютера. Ось перші кроки «сходинками» роблять і учні нашого району.
     24 жовтня на базі Трикратської загальноосвітньої школи відбувся семінар вчителів, які викладають «Сходинки до інформатики» у 2 класі. Гості мали змогу побувати з другокласниками у чудовій космічній подорожі, під час якої учні не тільки вивчили новий матеріал, а й показали свою кмітливість та винахідливість. Провела цей урок Термер Тетяна Вікторівна, вчитель початкових класів. Колеги змогли прослідкувати специфіку роботи з учнями молодших класів, форми та методи заохочення дітей.
     Після відкритого уроку запрацював вчительський інформаційний портал. Керувала ним Домущей Л.Б , методист з початкової освіти та практичної  психології  районного методичного кабінету. Вчителям була надана  методична  допомога та  практичні поради  щодо  викладання нового предмета. Велика увага зверталася на вікові особливості дітей молодшого шкільного віку  та методику проведення уроків у початкових класах.
     Термер Т. В., яка є керівником творчої групи «Сходинки до інформатики», обговорювала з колегами  проблеми, які виникають під час викладання предмета та ділилася навчальними матеріалами.

     Від’їжджаючи зі школи вчителі шкіл району були вдячні за здобуті методичні рекомендації з навчання комп’ютерної грамотності молодших школярів. 
 Реєстрація учасників в Інформаційній  мережі Трикратської ЗОШ
 Гра "Є контакт" 
(складові комп'ютера та їх призначення)
 Практична робота за комп'ютерами
«Місячний пішохід»
 Практична робота за комп'ютерами

«Лісова галявина»
            









     
    Робота в парах 
   «Консультанти». 
   Завершення роботи 
    з комп'ютером.

2 коментарі: