четвер, 12 травня 2016 р.

Оцінювання власного блогу

Перед педагогами постійно постають нові завдання, які диктує нам сучасний світ. На жаль  ще не кожен має змогу використовувати в своїй роботі  можливості Інтернету. Але наші учні йдуть на крок попереду нас. І нам потрібно встигати йти з ними в ногу. Створення та використання свого власного блогу є одним з таких кроків. Вчитель повинен вміти не тільки знайти інформацію, а й вміти нею поділитися.
Дистаційне навчання дало змогу мені правильно використовувати можливості власного блогу. Маю мало часу на роботу в блозі, але намагаюся  виконати всі поставлені переді мною завдання. 
Отже, мій блог має мету – поширювати  думки та інформацію щодо викладання в початковій школі. Самостійно роблю висновки на основі моїх досліджень. Стараюсь збирати інформацію з декількох достовірних джерел поза межами класної кімнати. 
Мої дописи відображають те, що я глибоко переймаюся  своєю роботою.   Додаю до свого блогу таке оформлення, як графіка, зображення та посилання - це дозволяє його відвідувачам переглядати з більшою цікавістю. 
Оцінювання власного блогу:

3 коментарі:

  1. Скромна оцінка блогу, але, на мою думку, маючи скільки гарних публікацій, треба оцінювати по максимуму!

    ВідповістиВидалити
  2. Гарний блог, цікаві публікації.

    ВідповістиВидалити
  3. Гарне оцінювання блогу та й блог насичений цікавою інформацією.

    ВідповістиВидалити